• Welkom bij het bos roept!
  100 jaar geleden zwommen hier vissen.
  Nu ziet u er egels, konijnen, vossen, uilen buizerds en reeen...
 • Kom zoals u bent!
  kom met de tent, de camper, de caravan
  of met de boot.
 • Overnachten in alle comfort?
  Wij hebben de natuurtenten al voor u opgezet...
  (en ingericht)

Mededelingen:
- Het bos is van 10 juli tót 23 augustus VOLGEBOEKT! ja echt! (met uitzondering van de ligplaatsen in de haven)
- Fietsers en wandelaars zijn overigens altijd welkom voor één nacht, meer nachten als daar ruimte voor is. Reserveren is niet nodig!
Corona voorzorgsmaatregelen klik hier

Faciliteiten

De Shelter
Ruim, hoog, breed en uitzicht naar alle kanten. Een perfecte plaats om elkaar te ontmoeten, te eten, eten maken of een glas te heffen. Of om even in je eentje een boek te lezen terwijl buiten een stortbui plaatsvindt. 

Sanitair
Juist als u in de natuur verblijft, is het belangrijk om extra aandacht aan hygiëne te besteden. Daarom wordt het douche- en toiletblok dagelijks geïnspecteerd. Resultaat: het is (en blijft) er schoon en fris. Aan de buitenzijde zijn extra kranen en wasbakken aangebracht.

Speelplaats
Laat de kinderen hier maar lekker rommelen. Het zand is schoon en de houten constructies bieden voldoende uitdaging om ze intensief bezig te houden.

Vuurplaats
Overdekt! Dát maakt nu juist het verschil met de gewone vuurkorven. Hier zit je, met z'n allen, altijd goed en droog én gezellig. Neem een boek mee, of je gitaar of een partijtje Marsh- mallows op een stokje. Dat wordt lachen en knetteren.

Stroom
Vergeet ze niet: de opladers. Wij hebben de stroom maar aan de opladers moet u echt zelf denken. Dus kom maar op met de tablets, phones, computers, fietsen, campers, caravans en uw hybride of geheel elektrische auto. De stroompunten zijn praktisch geplaatst en er zijn er voldoende.