• Tent Suus
    Geschikt voor 4 personen

Mededelingen:

- UPDATE 01-05-2020: VANAF 1 MEI TOT 1 JULI KUNNEN WIJ KAMPEERDERS MET EIGEN SANITAIRE VOORZIENINGEN WEER ONTVANGEN. (MET EEN BEPERKT AANTAL PLEKKEN). WATER IS BESCHIKBAAR EN LEEGPUNT CHEMISCH TOILET OOK! GROEPEN KUNNEN WE TOT 1 JULI NOG NIET ONTVANGEN.
- VANAF 1 JULI GAAT ONS SANITAIR GEBOUW WEER OPEN EN IS IEDEREEN VAN HARTE WELKOM MÉT OF ZONDER EIGEN VOORZIENINGEN.
- AL ONZE ACCOMMODATIES ZIJN OOK GEOPEND, OOK DE INGERICHTE TENTEN.
 

Tent Suus

Het bos roept! Een kampeergelegenheid tussen bomen, struikgewas en... natuurlijke bosbewoners. Een andere wereld... Onze ingerichte tent staat voor u klaar, van alle eenvoudige gemakken voorzien en met een heerlijke houtkachel. En 's ochtends een heerlijk lokaal ontbijt!

De ingerichte tent is ca 20m2 binnen en heeft een prachtig houten terras van 10m2. De tent beschikt over twee keer een 2 persoonsbed. Verder is er een eenvoudige keuken met een inductiekooktoestel en een kleine koelkast. Uiteraard maakt de houtkachel binnen of de vuurschaal voor de tent het helemaal af!

Deze tent heeft als enige een privé badhuisje op tien stappen afstand. Voorzien van een complete badkamer en een buitendouche!!!!!

Ook beschikt de camping over een glazen kas welke dienst doet als shelter. Ook wederom voorzien van houtkachel. Hier kunt u eventueel ook een maaltijd bereiden. Wees welkom!
Boek Tent Suus